Koko areena käytössäsi!

Oli tapahtumasi iso
tai pieni, me voimme
järjestää sopivat tilat.


Metro Areena on moderni ja viihtyisä monitoimiareena. Pieni kun tarvitaan pientä ja suuri kun tarvitaan suurta. Tilaisuuksien sydän ja keskipiste on Areena, joka muuttuu joustavasti 500 hengen yritystapahtumasta 8000 hengen konserttiin.

 

Varaa ilmainen tapahtumakonsultointi >

Aitiot & Kokoustilat

Metro Areenan tilat, palvelu ja tunnelma taipuvat toiveittesi mukaan perinteisen arvokkaasta riehakkaaseen juhlaan.

Tutustu >

Etusivu

Sabaton, Stratovarius ja Gamma Ray Areenalle joulukuussa!


Sabaton esiintyy Espoon Metro Areenalla 19. joulukuuta 2015! Samalla lavalla Stratovarius, Gamma Ray ja myöhemmin julkaistava kova nimi. Osta lippusi nyt!

Espoo Blues jatkoon CHL-turnauksessa


Espoo Blues selviytyi hienosti Champions Hockey Leaguen pudotuspeleihin. Vastaan asettuu saksalainen Adler Mannheim, joka voitti oman lohkonsa. Kotiottelu pelataan Espoossa ti 22.9. Lisätietoja Bluesin verkkosivuilla.

Finlandia Trophy Espoo valtaa Metro Areenan


Arvostettu Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailu järjestetään Barona Areenalla lokakuun 9.-11. Vuosi 2015 on merkittävä Finlandia Trophyn historiassa, sillä kilpailu järjestetään jo 20. kerran. Kilpailu on osa ISU:n Challenger sarjaa. Liput myynnissä Lippupalvelussa.
Lisätietoja Finlandia Trophy Espoon verkkosivuilta.

 

 

 

Nightwish aloittaa Euroopan-kiertueensa Metro Areenalta


Uudella Endless Forms Most Beautiful -albumillaan maailmanlaajuista kiitosta kerännyt Nightwish aloittaa Wembley SSE Arenalle päättyvän Euroopan-kiertueensa Espoosta 13.11.2015. Lippuja rajoitetusti jäljellä Lippupalvelussa!

Huippusuosittu Raskasta Joulua -kiertue saapuu Espooseen!


Huippusuosittu Raskasta Joulua -kiertue starttaa jälleen pikkujoulukauden. Nyt vuorossa ovat maamme suurimmat konserttisalit, areenat ja jäähallit. Yksi niistä on ylpeänä Metro Areena, pe 18.12.2015. Osta liput nyt!

MEGA Posse räjäyttää Areenan marraskuussa!


Koe kosketusetäisyydeltä ainutkertainen ja ennennäkemätön ilta täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun posselaiset laittavat huippuvieraansa ja yleisön kirjaimellisesti likoon. Täällä olet osa Possea! 

Luvassa MEGA-luokan julkkishaasteita, MEGA-kokoinen live ralli ja MEGAlomaaninen live stunt, musiikkivieraina Robin ja Kasmir! Liput myynnissä nyt!

Valitse tilaisuuteesi sopiva ratkaisu

Henkilömäärä
Tilan tyyppi
KaikkiAreenaKokoustilaAitio

Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja tarjouksista tilaamalla uutiskirjeemme.Saapuminen

Areenalle pääsee nopeasti Helsingin Kampista busseilla numero 105, 107 ja 109, sekä monilla Espoon sisäisillä linjoilla. Moni pääkaupunkiseudun bussireitti kulkee Areenan läheltä. Tarkempia tietoja HSL:n sivuilta ja Reittioppaasta.

Metro Areena sijaitsee Tapiolan urheilupuistossa. Henkilöautolla Areenalle pääsee Länsiväylältä Tapiolan kautta pitkin Merituulentietä, josta käännytään Koivu-Mankkaantielle. Kehä I:ltä päin tultaessa 
Tapiolan risteyksestä Kalevalantietä pitkin Koivu-Mankkaantielle. Perille on opasteet.

Etäisyyksiä:

Helsingin rautatieasema 9 km
Helsingin linja-autoasema (Kamppi) 9 km
Helsinki-Vantaa lentoasema n. 22 km
Tapiolan keskustaan n. 1,2 km

Bussiliikenne Metro Areenalle:

Helsingistä (Kamppi):
105, 107, 109, 109T, 109N,
106, 110, 110A, 110T, 110TA

Helsingistä (Elielinaukio, Rautatieasema):
194, 194A, 195, 195N

Helsingistä (Verkkosaaresta, Pasilasta):
505

Espoon sisäiset linjat:
10 Otaniemestä tai Matinkylästä ja Puolarmetsästä
11 Friisilästä ja Matinkylästä tai Tapiolasta
12 Kivenlahdesta tai Tapiolasta
14, 14B Soukasta ja Kivenlahdesta tai Tapiolasta
15 Kauniaisista ja Jupperista tai Otaniemestä
18 Espoon keskuksesta ja Kauniaisista tai Tapiolasta
19 Tuomarilasta ja Espoon keskuksesta tai Tapiolasta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta:
514, 514K

Bussiliikenne Metro Areenalta:

Samat linjat palvelevat myös Areenalta poistuvia asiakkaita. Tapahtumailtoina HSL:n lisäbussit palvelevat asiakkaita lähimmältä pysäkiltä Tapiolan ja Helsingin suuntaan.

Saavutettavuus ja esteettömyys:

Metro Areenalle on myös liikuntarajoitteisten helppo saapua. Invapaikoitus löytyy pääovien välittömästä läheisyydestä, hissi on asiakkaan käytössä ja kokenut turvahenkilökunta auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan paikan. Kaikki Metro Areenan tapahtumat ovat esteettömiä ja pyörätuolikatsomokapasiteettia muunnetaan aina tarpeen mukaan sopivaksi. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömiä WC-tiloja. Älä epäröi soittaa Areenan toimistolle etukäteen ja kysyä yksityiskohdista: +358 20 735 2180