Koko areena käytössäsi!

Oli tapahtumasi iso
tai pieni, me voimme
järjestää sopivat tilat.


Metro Areena on moderni ja viihtyisä monitoimiareena. Pieni kun tarvitaan pientä ja suuri kun tarvitaan suurta. Tilaisuuksien sydän ja keskipiste on Areena, joka muuttuu joustavasti 500 hengen yritystapahtumasta 8000 hengen konserttiin.

 

Varaa ilmainen tapahtumakonsultointi >

Aitiot & Kokoustilat

Metro Areenan tilat, palvelu ja tunnelma taipuvat toiveittesi mukaan perinteisen arvokkaasta riehakkaaseen juhlaan.

Tutustu >

Etusivu

King Diamond tuo Abigail-teemakeikan kesällä Espooseen


King Diamond tuo Abigail-suurproduktionsa Tuska Pre-Partyihin. Yhtye tarjoilee ennenäkemättömän metallishown ja soittaa klasikkolevnsä kokonaisuudessaan asianmukaisella lavarekvisiitalla maustettuna. La 11.6.2016 järjestettävän konsertin lämmittelijänä nähdään ruotsalainen Amaranthe ja liput ovat myynnissä Lippupalvelun kanavissa!

Sakara Tour tuo Stam1nan, Mokoman ja Diablon Areenalle huhtikuussa!


Sakara Tour 2016 kokoaa Sakara Records -levy-yhtiön kärkinimet yhteiskiertueelle muutaman vuoden tauon jälkeen. Takavuosien menestyksekäs Sakara Tour -kiertuekonsepti nousee huhtikuussa klubeilta areenaluokkaan, kun Stam1na, Mokoma ja Diablo valloittavat myös Espoo Metro Areenan. Liput haltuun täältä!

Rytmisen voimistelun maailmancupin osakilpailu Areenalle helmikuussa!

Kilpailut käydään 26.-28.2.2016 Espoossa ja ne järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Helmikuun kilpailuihin odotetaan 50 yksilövoimistelijaa ja 15 joukkuetta.

Tästä kilpailujen Facebook-tapahtumasivuille!

Elämä Lapselle -konsertti Espoo Metro Areenalla 14.9.2016


Lastenklinikoiden Kummien järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti Elämä Lapselle järjestetään ensi vuoden syyskuussa Espoo Metro Areenalla. Vuosittainen konsertti on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista nuorten tapahtumista. Konsertti järjestetään keskiviikkona 14.9.2016. Lisätietoja.

ETK:n kevätnäytös Jää-Tuhkimo 31.3.2016


Maaliskuun 31. päivä kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja esittävä perinteisen Tuhkimo-tarinan säkenöivänä jääshow'na! Kenelle kuuluu tanssiaisissa kadonnut luistin? Löytääkö prinssi prinsessansa? Entä miten käy ilkeälle äitipuolelle? Lisätietoja

Emma Gaala juhlitaan 11.3.2016


Maamme suurin vuotuinen musiikkialan gaala juhlistaa kolmekymmenvuotista taivaltaan upealla artistikattauksella, kun samalle lavalle nousevat mm. Antti Tuisku, Chisu, Juha Tapio, Sanni & JVG sekä Yö. Emma Gaalan liput tulevat myyntiin maanantaina 25.1. klo 9:00. Gaalaa voi seurata suorata myös tv-lähetyksenä Neloselta klo 20:00-22:00. Liput myynnissä nyt!

KLR SPECIAL 2016 AREENALLA 4.6.2016


Espoossa lauantaina 4. kesäkuuta pidettävä KLR SPECIAL 2016 laajenee festivaaliksi. Espoon Metro Areenan lavalle nousevat mm. Kaija Koo, Antti Tuisku, SANNI ja Ellinoora sekä muita myöhemmin julkistettavia artisteja. Lisäksi konserttipaikaksi tulee myös Metro Areenan edustalla oleva Tapiolan urheilupuisto, jossa järjestetään konsertteja sekä katuruokaan keskittyvä Metro Street Food Festivaali.

Valitse tilaisuuteesi sopiva ratkaisu

Henkilömäärä
Tilan tyyppi
KaikkiAreenaKokoustilaAitio

Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja tarjouksista tilaamalla uutiskirjeemme.Saapuminen

Areenalle pääsee nopeasti Helsingin Kampista busseilla numero 105, 107 ja 109, sekä monilla Espoon sisäisillä linjoilla. Moni pääkaupunkiseudun bussireitti kulkee Areenan läheltä. Tarkempia tietoja HSL:n sivuilta ja Reittioppaasta.

Metro Areena sijaitsee Tapiolan urheilupuistossa. Henkilöautolla Areenalle pääsee Länsiväylältä Tapiolan kautta pitkin Merituulentietä, josta käännytään Koivu-Mankkaantielle. Kehä I:ltä päin tultaessa 
Tapiolan risteyksestä Kalevalantietä pitkin Koivu-Mankkaantielle. Perille on opasteet.

Etäisyyksiä:

Helsingin rautatieasema 9 km
Helsingin linja-autoasema (Kamppi) 9 km
Helsinki-Vantaa lentoasema n. 22 km
Tapiolan keskustaan n. 1,2 km

Bussiliikenne Metro Areenalle:

Helsingistä (Kamppi):
105, 107, 109, 109T, 109N,
106, 110, 110T
194, 194A, 195, 195N

Helsingistä (Verkkosaaresta, Pasilasta):
505

Espoon sisäiset linjat:
10 Otaniemestä tai Matinkylästä ja Puolarmetsästä
11 Friisilästä ja Matinkylästä tai Tapiolasta
12 Kivenlahdesta tai Tapiolasta
14, 14B Soukasta ja Kivenlahdesta tai Tapiolasta
15 Kauniaisista ja Jupperista tai Otaniemestä
18 Espoon keskuksesta ja Kauniaisista tai Tapiolasta
19 Tuomarilasta ja Espoon keskuksesta tai Tapiolasta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta:
514, 514K

Bussiliikenne Metro Areenalta:

Samat linjat palvelevat myös Areenalta poistuvia asiakkaita. Tapahtumailtoina HSL:n lisäbussit palvelevat asiakkaita lähimmältä pysäkiltä Tapiolan ja Helsingin suuntaan.

Saavutettavuus ja esteettömyys:

Metro Areenalle on myös liikuntarajoitteisten helppo saapua. Invapaikoitus löytyy pääovien välittömästä läheisyydestä, hissi on asiakkaan käytössä ja kokenut turvahenkilökunta auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan paikan. Kaikki Metro Areenan tapahtumat ovat esteettömiä ja pyörätuolikatsomokapasiteettia muunnetaan aina tarpeen mukaan sopivaksi. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömiä WC-tiloja. Älä epäröi soittaa Areenan toimistolle etukäteen ja kysyä yksityiskohdista: +358 20 735 2180