Tapahtumat

FINLANDIA TROPHY 6.-8.10.

Kevään unohtumattomien MM-kilpailujen jälkeen taitoluistelun huippunimet palaavat Suomeen käynnistämään jäätävän kovan olympiakauden kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo-taitoluistelukilpailussa.

HARRY POTTER JA SALAISUUKSIEN KAMMIO-ELOKUVAKONSERTTI 14.10.

Harry Potter –elokuvakonserttien saga saa jatkoa Suomessa, kun yleisö pääsee kokemaan seuraavan luvun rakastetusta elokuvasarjasta ja sen musiikin kokonaisuudessaan sinfoniaorkesterin esittämänä Espoo Metro Areenalla! 

SYNCHROGAALA 28.10.

Synchrogaalassa näet espoolaisten luisteluseurojen muodostelmajoukkueiden kauden kisaohjelmien ensiesitykset yleisölle - mukana espoolainen huippujoukkue Lumineers sekä Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelijat pienistä kehitysryhmäläisistä ja tulokkaista aina senioritasolle asti.

IDOLS FINAALI 1.12.2017

Maailman suurin musiikkiohjelma palaa ruutuun, kun uudistunut Idols starttaa Nelosella! Suomen seuraavaa palvottua poptähteä etsitään tänä vuonna Helsingistä, Kuopiosta ja Oulusta täysin uuden Idols-tuomariston voimin. Supertähti Antti Tuiskun johtamaan raatiin kuuluvat myös Erin ja tuottaja Jurek Reunamäki. Juontajina ohjelmassa nähdään Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde. Idols huipentuu finaaliin 1.12. Espoon Metro Areenalla.

Tulevat tapahtumat