Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti

Sunnuntai, 6. joulukuu 2015 - 14:0016:00

Espoo kutsuu kaupunkilaiset Itsenäisyyspäivän juhlakonserttiin

Espoo kokoaa kaupunkilaiset jälleen yhteiseen Itsenäisyyspäivän konserttiin Espoo Metro Areenalle.
Tunnelmallinen juhlakonsertti järjestetään sunnuntaina 6.12.2015 klo 14.30-16.00.

Orkesterina soittaa maineikas Helsingin poliisisoittokunta kapellimestarinaan Sami Ruusuvuori. Konsertin solisteina esiintyvät karismaattinen oopperalaulaja Jorma Hynninen, rakastettu tulkitsija Samuli Edelmann sekä upeaääninen Saara Aalto. Lisäksi areenalla nähdään Tapiolan kuoro johtajanaan Pasi Hyökki, sekä Espoon Sotaveteraanikuorosta ja Espoon Mieslaulajista koostuva mieskuoro johtajanaan Kai Vahtola.

Helsingin poliisisoittokunta esittää konsertissa Sami Ruusuvuoden johdolla kantaesityksenä säveltäjä Timo Forsströmin Espoolle tekemän tilausteoksen.
Juontajana toimii Ville Klinga.

Tapahtumassa myös jaetaan vuoden 2015 Espoo-mitalit, joita on myönnetty vuodesta 1972 alkaen.

Perinteeksi muodostunut Itsenäisyyspäivän konsertti järjestetään tänä vuonna kuudennentoista kerran. Konserttiin on vapaa pääsy ja lippujen jako alkaa perjantaina 6.11.2015 Espoon yhteispalvelupisteissä.

Tänä vuonna kaupunki tarjoaa mahdollisuuden seurata konserttia myös Internetin kautta. Näin myös niillä asukkailla, jotka eivät pääse osallistumaan tapahtumaan paikan päällä, on mahdollisuus nauttia juhlapäivän yhdessäolosta. Konsertti on katsottavissa suorana tapahtuma-aikana ja 30 päivää konsertin jälkeen.

Tapahtuman tuottaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut. 

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti
6.12.2015 klo 14.30 Espoo Metro Areena (Urheilupuistontie 3)
Ovet avataan klo 14.00
Konsertin suora verkkolähetys täällä.

*Liput on loppuun jaettu yhteispalvelupisteistä. Vapaita paikkoja voi kysellä hetkeä ennen konsertin alkua Espoo Metro Areenan ovilta. Konserttia voi tänä vuonna myös katsoa suorana netin välityksellä. Esteen sattuessa käyttämättömät liput pyydetään palauttamaan yhteispalvelupisteeseen, jotta ne voidaan jakaa edelleen.
 

Tapahtuman nettisivut:
www.espoo.fi/itsenaisyyspaiva
www.esbo.fi/sjalvstandighetsdagen
www.espoo.fi/independenceday