Emma Gaala 2016

Perjantai, 11. maaliskuu 2016 - 18:00

 

Vuoden 2016 Emma Gaalaa juhlitaan Espoo Metro Areenalla 11.3.2016

Maamme suurin vuotuinen musiikkialan gaala juhlistaa  kolmekymmenvuotista taivaltaan upealla artistikattauksella

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään jälleen 11.3.2016. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala juhlistaa kolmikymmenvuotista taivaltaan upealla artistikattauksella. Espoo Metro Areenan lavalle maaliskuussa nousevat valtavaan nosteeseen uuden albuminsa myötä noussut Antti Tuisku, aiemmin jo yhdeksällä Emma-palkinnolla palkittu Chisu, platinaa uusimmallakin albumillaan myynyt Juha Tapio, nuoren polven artistien ykkösnimet  Sanni & JVG energisellä yhteisesiintymisellään, 35-juhlavuottaan viettävä , Suomen rockbändien kiinnostavimpaan kärkeen noussut Santa Cruz, viime vuonna julkaistulla esikoissooloalbumillaan kriitikot hurmannut Paperi T sekä Roope Salmisen, Nikke Ankaran ja Teflon Brothersin päräyttävä yhteisesiintyminen.

Alla ohjeita lipunostaneille.

Tule ajoissa

Yleisön tulee saapua paikalle hyvissä ajoin ennen ohjelman ja suoran lähetyksen alkamista. Emma Gaalan aikaan liikkeellä on suuri väkimäärä. Oville saattaa aiheutua ruuhkia, mikäli useat saapuvat paikalle vasta viime hetkellä.

Ohjelma alkaa klo 18:30 ja ovet avataan klo 18:00.

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Areenalle julkisilla kulkuvälineillä. Julkinen liikenne tuo Espoo Metro Areenalle suoraan Kampista busseilla 105, 107, 109 tai Espoon sisäisillä linjoilla Tapiolasta ja muualta. Oman matkareitin voi tarkistaa näppärästi HSL:n Reittioppaasta. HSL on järjestänyt muutaman ylimääräisen linja-autovuoron bussilla nro 109 tilaisuuden päättymisen jälkeen klo 22.20 ja klo 22.30.

Areenalle ja pois pääsee myös taksilla, joita on tilattu konsertin loppumisajankohdalle runsaasti. Taksitolppa sijaitsee pääovien edustalla.

Lisätietoja Espoo Metro Areenalle saapumisesta etusivultamme.

Pysäköinti

Espoo Metro Areenan pysäköinti, Tapiolan Urheilupuiston paikoitusalueet ja Orionin parkkipaikka on varattu tapahtuman asiakkaita varten. Pysäköinti on maksutonta. Kokeneet pysäköinninvalvojat avustavat asiakkaita parhaansa mukaan. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, minkä takia myöhään autolla saapuvien asiakkaiden suositellaan jättävän ajoneuvonsa esim. lyhyen kävely- tai bussimatkan päähän Tapiolan keskustaan. Suosittelemme kuitenkin aina ensisijaisesti julkisten liikennevälineiden käyttämistä.

Sisäänpääsy

Sisään pääsee Areenan pääsisäänkäynnistä, joka sijaitsee Summahallia vastapäätä Urheilupuistontien puolella. Ovilla tehdään turvatarkastus. Tapahtumaan ei saa tuoda pulloja, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Tilaisuuteen ei saa myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita; vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja.

Takkien ja laukkujen säilytykseen on narikka, jonka palvelumaksu on 3€. Tasarahan käyttäminen nopeuttaa palvelua huomattavasti.

Anniskelu ja ruokailu

Myyntipisteet aukeavat klo 18:00. Areenan kioskikäytävillä on useita anniskelupisteitä ja lisäksi monipuoliset fast food -ravintolat palvelevat läpi illan. Toisen kerroksen kioskikäytävässä nautiskelijoita palvelee Espoo Metro Areenan pop-up-viinibaari (tarjolla myös shampanjaa!!)

Tupakointi

Tupakointi sisätiloissa on kielletty ja tupakoitsijoille on järjestetty rajattu tupakointialue pääoville.

 

Tervetuloa seuraamaan vuoden 2015 menestyneimpien artistien palkitsemista Espoo Metro Areenalle!

Espoo Metro Areena

Urheilupuistontie 3

02200 Espoo

 

Emma Gaala

Pe 11.3.2015

Ovet klo 18:00

Ohjelma alkaa klo 18:30

Suora tv-lähetys klo 20.00-22:00 Nelonen -kanavalla

 

 

 

Tulevat tapahtumat