MEGA Posse

Perjantai, 20. marraskuu 2015 - 18:30

MEGA Posse räjäyttää Metro Areenan perjantaina 20.11 suurempana kuin koskaan! Koe kosketusetäisyydeltä ainutkertainen ja ennennäkemätön ilta täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jenni Dahlman, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala laittavat huippuvieraansa ja yleisön kirjaimellisesti likoon. Täällä et vain katsele Possea - olet osa sitä!

Alla ohjeita ennakkoon lippunsa ostaneille asiakkaille.

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Areenalle julkisilla kulkuvälineillä, joilla pääsee paikalle kätevästi Kampista busseilla 105, 107 ja 109 tai Espoon sisäisillä linjoilla Tapiolasta ja muualta. Oman matkareitin voi tarkistaa näppärästi HSL:n Reittioppaasta. HSL on järjestänyt muutamia lisävuoroja linjalle 109 kohti Kamppia tilaisuuden päättymisen aikoihin.

Areenalle ja pois pääsee myös taksilla, joita on tilattu konsertin loppumisajankohdalle runsaasti.

Pysäköinti

Metro Areenan parkki ja Tapiolan urheilupuiston muut paikoitusalueet on varattu tapahtuman asiakkaita varten. Tapahtuman pysäköinti on maksutonta. Kokeneet pysäköinninvalvojat avustavat asiakkaita parhaansa mukaan. Paikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme kuitenkin aina ensisijaisesti julkisten liikennevälineiden käyttämistä.

Sisäänpääsy, VIP-vieraat

Posse VIP

Club-ovet aukeavat Posse VIP-lipun ostaneille klo 17.45. Olethan ajoissa paikalla! Katso sisäänkäyntisi kartasta.

Muut VIP- vieraat (Jarpin treffimenu, Posse-perheen Buffet, Mega Posse buffet sekä Volkswagen VIP)

Areenan pääsisäänkäynti aukeaa klo 18.00 muille VIP-vieraille. Heti sisääntullessa teidät ottaa vastaan MEGA Posse VIP-emännät, jotka antavat teille VIP-passit ja ohjaavat narikan kautta oikeaan ravintolaan. Passit löytyvät tilauksen tehneen henkilön nimellä. Ravintoloihin pääsee noin klo. 18.30. Katso sisäänkäyntisi kartasta. 

Sisäänpääsy, yleisö

Ovet aukeavat muulle yleisölle klo 18.30. Huomioithan, että katsomoihin pääsy noin klo. 19.00. Sisään pääsee Areenan pääsisäänkäynnistä, joka sijaitsee Tapiolan Urheiluhallia ja Summahallia vastapäätä Urheilupuistontien puolella. Katsomoiden 202-206 sekä aitiolaiset voivat käyttää myös Club–sisäänkäyntiä.

Takkien ja laukkujen säilytykseen on narikat, jotka löytyvät molemmilta puolilta Areenan ala-aulaa ja joiden palvelumaksu on 3€. Tasarahan käyttäminen nopeuttaa palvelua huomattavasti. Narikassa käy maksuvälineenä myös kortti.

Anniskelu ja ruokailu

Fast food –pisteet ja ravintolat palvelevat Areenan toisessa ja neljännessä kerroksessa.

Pyörätuoliasiakkaat

Pyörätuoliasiakkaiden paikat sijaitsevat Areenan toisen kerroksen Mario’s-ravintolassa (katsomoiden 102 ja 207 yläpuolella).Asiakkaat pääsevät toiseen kerrokseen Club-aulassa sijaitsevalla hissillä, järjestyksenvalvojien avustamina. Asiakkaita kehotetaan saapumaan Club-ovista.

Tervetuloa nauttimaan MEGA Posse -tapahtumasta Espoo Metro Areenalle!

Espoo Metro Areena
Urheilupuistontie 3
02200 Espoo

MEGA Posse pe 20.11.2015

Ovet klo 17:45 VIP-vieraat / 18:30 muu yleisö
Klo 19.00 pääsy saliin sisälle
Klo 19.45 kaikki paikoillaan suoran lähetyksen ohjeistusta varten

Klo 20.00-21.30 Suora lähetys

Kartta saapumiseen

Tulevat tapahtumat