Perhefestarit

Lauantai, 20. elokuu 2016 - 12:00Sunnuntai, 21. elokuu 2016 - 20:00

Perhefestarit Metro Areenalla 20.-21.8.

Tule mukaan viettämään syksyn hauskinta viikonloppua Espoon Metro Areenalle ja sen ympäristöön!

Ulkoalueelle rakentuu toiminta-alue, jossa on koko perheelle erilaisia aktiviteetteja. Lisäksi teltta-alue, josta voit shoppailla hauskoja muistoja tai ruokaa isoon ja pieneen nälkään. Ulkolavalla ja Metro Areenan sisälavalla nähdään molempina päivinä huippuesiintyjiä, kun koko perheen suosikit nousevat esiintymään!

Lauantaina esiintymässä Mikko Leppilampi, Hevisaurus, Benny Törnroos ja Muumit, Jytäjyrsijät ja Herra Heinämäen Lato-orkesteri!


Sunnuntaina päätähtinä nähdään Reino Nordin, Muumiperheen lauluretki -orkesteri, Kengurumeininki, Benny Törnroos ja Muumit, Aarne Alligaattori ja Sytkyt nukketeatteri!

Lisäksi lavalla nähdään molempina päivinä huikeita sirkusesityksiä, lauletaan karaokea, sekä opetellaan lasten discossa erilaisia tansseja!


Ulkona saat veloituksetta myös kasvomaalauksia, voit piirtää katuliiduilla sekä kisailla pihapelialueella. Pihapelialueella on paljon ohjattua ja omatoimista ohjelmaa; saat pelata koripalloa, sählyä ja jalkapalloa. Lisäksi voit osallistua hauskoihin koko perheen olympialaisiin.

Päivälipun hinta on 22,40 €, kahden päivän lippu 32,40€. Liput voi ostaa paikan päältä hallin pääsisäänkäynnistä tai Ticketmasterin sivuilta. http://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=perhefestarit

Sisäänkäynti alueelle on hallin pääsisäänkäynnistä. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja alueen läheisyydestä löytyy myös parkkitilaa.

Paikalta löytyy runsas ruokatarjoilu niin isoon kuin pienempäänkin nälkään.

Alueelta löytyy myös maksullinen tivoli. Tarkka aikataulu ja lisätietoa löytyy nettisivuilta http://perhefestarit.fi

 

Tulevat tapahtumat