Susijengi: Suomi-venäjä

Perjantai, 30. marraskuu 2018 - 19:00

Tervetuloa Susijengin maaotteluun perjantaina 30.11. Espoo Metro Areenalle! Saavuthan paikalle ajoissa, koska ottelu on loppuunmyyty.

Ovet: 17.30
Ottelu: 19:00

KULKUYHTEYDET JA PYSÄKÖINTI
Saapuminen Metro Areenalle on varsin helppoa julkisilla kulkuvälineillä. Saavu siis Metrolla Espoo Metro Areenalle! Ottelutapahtuman vuoksi metroihin on järjestetty lisäliikennettä ja aikataulut näkyvät reittioppaassa. Mikäli saavut omalla autolla on parkkialueita kätevästi Metro Areenan läheisyydessä. 

SISÄÄNKÄYNTI
Yleisön sisäänkäynti pääovilta ja club-ovilta. Varatut liput Pääovilta (vasen).

ESTEETTÖMYYS/INVA-ASIAKKAAT
Pyörätuolipaikan ostaneet, terveydellisistä syistä liikuntarajoitteiset asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Liikuntarajoitteisille asiakkaille löytyy myös invavessoja. Liikuntarajoitteisten sisäänkäynti on julkisivusta Club-ovilta, edessä inva-parkkipaikka ja vieressä jättöpaikka. Liikenteenohjaajat auttavat teidät perille.

TURVATARKASTUS JA KIELLETYT ESINEET
Sisäänkäynnillä asiakkaille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi! Kaikkien kävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö sisäänkäynnillä. Kieltäytyjien sisäänpääsy evätään. Yleisesti ottaen kaikki toisen vahingoittamiseen soveltuvat esineet ovat kiellettyjen listalla. Videokameroiden ja nauhurien, järjestelmäkameroiden, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen tapahtumaan ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

Mahtavaa otteluiltaa kaikille!

Tulevat tapahtumat