Areena

Areenataso on Espoo Metro Areenan sydän. Talon vahva varustelutaso, modernin jäätason muunnettavuus ja kokenut henkilökunta takaavat sen, että vastaus useimpiin kysymyksiisi on ”kyllä”.

1
-
7 500
Ota yhteyttä myyntiin >

Varustelu

On harvempia tapahtumia, joihin halli ei taipuisi. Metro Areenalla on järjestetty lukuisia TV-konsertteja, gaaloja, tanssikilpailuja, luistelutapahtumia, rock-konsertteja sekä muita suuria yleisötapahtumia. Areenan malli, erinomainen muokattavuus valoa ja ääntä varten sekä yli 200 ravintolapöytäpaikkaa esteettömällä näkyvyydellä takaavat tunnelman pienistä tapahtumista kaikkein suurimpiinkin.

Siksi laskemmekin, että Areenan kapasiteetti on 1000-7500 ihmistä. Lukuisat onnistuneet show & dinner -illat ovat osoittaneet salin tunnelmallisuuden eri kokoisissa tapahtumissa, eivätkä pienemmänkään tapahtuman kulut karkaa käsistä helposti. Restelin tapahtumaravintolat järjestävät tarvittaessa juhlallisen illallisen jäälle pienemmälle porukalle tai jopa parilletuhannelle ihmiselle. 

Talon puolesta voidaan tarpeen mukaan peittää kaukalon reunat, peittää jää, rakentaa suuri esiintymislava tai vaikka tanssijoille parketti. Konserttituoleja löytyy 1900 kpl ja bankettipöytää satoja metrejä. Areenan ensiluokkainen Sico Venue Marker -lava muuntuu moniin muotoihin ja tarvittaessa aina mittoihin 19,52 m x 14,64 m. Tiimimme rakentaa puitteet teille valmiiksi pyyntöjenne mukaisesti.

Myynti

Katariina Järveläinen 
+358 40 596 1455
katariina@metroareena.fi                      


 
 

Kuvia tilasta